POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA ISTRAŽIVAČA/ICU (YOUNG PROFESSIONAL DEVELOPMENT PROGRAM/ MA and Phd Graduates)

logo-GrupaGrupa 484 poziva zainteresovane mlade istraživače/ice, postdiplomce društvenih i humanističkih nauka, da se prijave na program stipendiranog šestomesečnog boravka i istraživanja (fellowship) u našoj organizaciji (Think Tank Young Professional Development Program).

Budući istraživač/ica će biti angažovan/a puno radno vreme u Grupi 484, uz mentorstvo iskusnih viših istraživača/ica tokom čitavog šestomesečnog programa stručnog usavršavanja. Troškove stipendije za istraživanje snosi Think Tank Fund for Wider Europe u okviru Open Society Initiative for Europe (OSIFE).

 

O samom programu, kompletnim uslovima poziva, ponuđenim pozicijama, detaljima prijave i rokovima možete se informisati u sledećem dokumentu: Poziv za podnošenje prijava.

 

Ukoliko ispunjavate kriterijume programa, uklapate se u jednu od ponuđenih pozicija, želite da steknete vredno iskustvo i razvijete istraživačke, analitičke i komunikacione veštine, ali i objavljujete stručne radove različitog tipa, molimo Vas da e- mail prijavu sa kompletnom dokumentacijom dostavite na:

gordana.grujicic@grupa484.org.rs najkasnije do 25. jula 2016.

Početak istraživanja je planiran za novembar 2016.

Podeli ovo